På morgonen uppvaktade vi med smörgåstårta på grovt bröd, tofu, krasse, gurka och färsk basilika.
Lunchen blev;
kokt majskolv
ugnsbakad potatis
stekta champinjoner
fräst tofu-marinerad i tamari, chili och apelsin
sallad
nybakade dinkelbröd
Tofuline-persikoglass till efterrätt
På eftermiddagen serverades kanel-kardemummabullar och te
Middag;
Risotto med fänkål och purjo
och
Linsgryta
1 lök
2 vitlöksklyftor
1 paprika
2 dl röda linser
Tärna löken och paprikan och fräs allt i lite rapsolja
Rör i kryddor;1 tsk paprikapulver+ 1/2 tsk spiskummin+ 1/2 tsk garam masala
häll på 2 dl buljong samt en ask tomatkross
Låt puttra tills linserna är mjuka
Till båda måltiderna drack vi Amé
söndag 27 april 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar