tisdag 16 november 2010

Veganskor

Jag tänkte berätta att 30 november öppnar jag min webbshop och fysiska butik Green Laces i Stockholm. Jag kommer att sälja märken som Novacas, Neuaura, Keep, Vegetarian Shoes med flera. Man kommer att kunna prova dagligen i Hökarängen och en gång i veckan inne på Söder och andra ställen där det ordnas basarer, mässor osv. Håll utkik efter Green Laces (sajten är inte uppe än) och hör av er om det är något särskilt ni vill att jag tar in.
Tjo!
/Nina

3 kommentarer:

Rickard Blomkvist sa...

Jag kan rekommendera Terra Planas (terraplana.com) produktserie Vivo Barefoot, där det finns ett antal veganska modeller. Skorna är väldigt sköna och, till skillnad från de flesta skor, faktiskt ganska bra för fötterna. Principen är att det ska vara så likt att vara barfota som möjligt. Min favoritmodell är Aqua, en bra allroundsko som även lämpar sig för löpning.

Anonym sa...

Önskar dig all lycka! Kommer hålla ordentligt med koll på vad du tar in! Varit sugen på ett par Novacas Leo ett bra tag nu.

Green Laces sa...

Tack för rekommendationen Rickard och för alla uppmuntrande ord. Välkomna att titta runt och vi tar tacksamt emot frågor och förslag.
Varma decemberhälsningar från Nina och Green Laces