Så här skriver Kalle om sojamjölk i Japan;
Hej,jag läste en artikel om sojamjölk i den japanska dagstidningen asahipå nätet - det stod att sojamjölksdrickandet ökade och att det kom enmassa nya smaker på sojamjölken, efter att sojamjölken haft två dåligaår 2007 och 2008 pga av att en del var oroliga för att det kanske intevar bra med för mycket sojaprodukter.En sojamjölkstillverkare som det stod om varhttp://www.kibun-tounyu.jp/ ,samma märke som fanns i de flestabutiker när jag var där, men då hittade jag bara deras standardmjölk -på deras hemsida finns följande sojamjölkvarianter* utan tillsatser, bara sojabönor* sötad, standard* sötad, extra tjock* sötad, lättvarianten* svart te* kaffe* kakao* grönt te* svarta sesamfrön* banan* apelsin, äpple, mandarin, ananas* jordgubbe* aprikoskärnor* kastanj* rostad sötpotatis* grönkål, äpple, persika, banan
tisdag 8 december 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar