måndag 10 maj 2010

Vegomässa i Örebro

Dags för en Vegomässa I Örebro. Så här skriver arrangören;

Annika Sundberg heter jag och driver en liten veganbutik Örebro. Nu är det så att jag är med som huvudarrangör till ett stort vegetarisk event inför senvåren/sommaren. Och undrar om du/ni är intresserade av att delta!
Namnet på mässan/eventet är Vegofesten 2010 och kommer att hållas i Kulturhuset (Örebro) lördagen 5 Juni. Eventet/mässan kommer att innehålla mycket mat från olika grossister/tillverkare,info om vegetarisk kost/leverne, vegetarisk kost ur miljö-, hälso- och djurrättssynpunkt, försäljning av kläder, skor och prylar, föreläsare, matlagningskurser, konstutställning, poetry slam, filmvisning m.m. Om ni känner till Vegomässan, så ni ser förmodligen likheterna och självklart har vi inspirerats av Vegomässans koncept men vill föra det vidare till Örebrotrakterna.
annika.sundberg@live.com

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter kalas!!
Pombo är ett band som skulle passa fint på detta event!!
http://www.youtube.com/watch?v=uGtKu1MobWU

Unknown sa...

Kul, Tack Annika för detta, jag bor för tillfället i Indien i och är voluntär för ett projekt som heter Sadhana Forest (sadhanaforest.org). På engalska förklaras projeket "Sustainable, vegan, reforestation project" och har målet om att förbättre våra liv på planeten genom att återskapa skog och vara ett praktiskt ställe att leva en annan livstil.

Jag kommer att åka tillbaka till Svergie i år och undrar hur vegan fronten ser ut I min hemtrakt I Örebro!

Kommer du att hålla Vegomässan i Maj i år?

Ha det bra, Isa