Nu har jag bakat 9 plåtar med lussebullar. 6 plåtar är uppätna av lussebullshungriga personer. De 3 senast bakade har räddats undan nu ikväll.
Jag brukar baka på 1 paket jäst+ 5 dl sojamjölk+1 dl rapsolja+ 1 dl socker+saffran(krossad med en råsockerbit i mortel) och ekologiskt vetemjöl. Idag bytte jag sojamjölken mot sojamjöl( 1 dl). Det blir lika bra. Förr om åren bakade jag utan saffran och bytte då mot morotssaft + att jag tog i 1 dl sojamjöl. De blir saffransfärgade och goda.
Jag har även bakat 3 plåtar kanelbullar, kardemummaskorpor, pepparkakor och chokladsnittar.
söndag 21 december 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar