torsdag 1 april 2010

Påskmat

Fyllda avocadohalvor är godis på påskbordet. Fyll med tex Caviart eller med Skagenröra gjort på tofu. Beräkna 1-2 avocadohalvor per person.
Annat gott på påskbordet är majskolvar eller ekologiska majskorn, tzayspett och ugnsbakad potatis. Eller varför inte en potatissallad på färskpotatis med mycket kliptta färska örter. Den som har tur hittar små färska nässlor att göra soppa på. Redan sticker maskrosblad upp- de kan hackas i salladen.

1 kommentar:

Rebecca sa...

Hejsan!

Jag har en liten fundering, min syster har precis blivit vegan och jag undrade över en sak hon inte riktigt kunde svara på. Så jag hittade din blogg så nu tänkte jag att du kanske kunde svara på min fråga!

Om mam som vegan får huvudlöss, hur gör man då? Är man beredd att döda lössen även om man inte vill äta mat som innehåller e-ämnen som är gjorda på löss?

Tack för svar!